Laatste nieuwtjes

Dank je wel!!!

Aan al wie vandaag een handje kwam toesteken bij de verhuis van de lagere klassen: een dikke MERCI!!!... lees verder

Vernieuwde infobrochure

De vernieuwde infobrochure staat online. Wat is er nieuw vanaf 1 september 2017? Het schoollogo en de schoolnaam ondergingen een kleine metamorfose. Het pedagogisch project werd volledig vernieuwd. Heeft u een suggestie voor de schoolraad? Mail naar schoolraad@schooltrio.be. 5-jarige kleuters moeten tijdens het schooljaar 2017-2018 ten minste 250 halve dagen (in plaats van 220) aanwezig zijn geweest om op 6-jarige leeftijd rechtstreeks toegelaten te worden tot het gewoon lager onderwijs in het schooljaar 2018... lees verder

Infoavond

Beste ouders U bent woensdagavond 30 augustus vanaf 18 uur (kleuter) en vanaf 19 uur (lager) welkom in de kerk van Sint-Kristoffel. Na een kort algemeen woordje gaat u naar de klas van uw kind waar u de nodige informatie voor de start van het nieuwe schooljaar zult krijgen. Tot binnenkort! Schoolteam Vrije Basisscholen Schooltrio afdeling Sint-Kristoffel... lees verder

Dag peuter, dag kleuter ! Dag meisje, dag jongen !

Van harte welkom op onze school ! Kom maar binnen en voel je goed.
Ben je ingeschreven in de kleuterklas, dan kom je in een boeiende wereld terecht. Kom je naar het eerste leerjaar, dan gaat een nieuwe wereld voor je open. Als je nieuw bent in onze school, zal de aanpassing misschien wat tijd vragen. We hopen dat je een fijn schooljaar beleeft. Met een fijn schooljaar bedoelen we niet enkel dat je veel leert. We wensen ook echt dat je je goed voelt op school. Als schoolteam (leraren, personeel en directeur) zullen we daar ons uiterste best voor doen.

Beste ouders

We vinden het fijn dat u onze school koos voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind.
We danken u graag voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We willen een basisschool zijn met een open karakter. Dat betekent voor ons dat alle kinderen welkom zijn, met de nadruk op alle, rekening houdend met de draagkracht van ouders, leerkrachten, school. Dat betekent ook dat u als ouder altijd welkom bent, niet alleen met eventuele suggesties, maar ook met eventuele problemen, van welke aard ook. Samen vinden we een passende oplossing.

Terecht verwacht u van onze school degelijk onderwijs, een passend onderwijsklimaat op school, een christelijk geïnspireerde en eigentijdse, positieve opvoeding. Deze verwachtingen zijn ook onze doelstellingen.

Wij hopen dat u uw kind aanmoedigt de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken na te leven.
Het schoolteam.