Laatste nieuwtjes

Infoavond

Even herinneren... Op donderdagavond 25 augustus 2016 is er een infoavond voor alle ouders van onze leerlingen (zie kalender). 18.00 uur: kleuter 19.00 uur: lager Tot binnenkort!... lees verder

Volg ons via Instagram

Via de klasblog van de website volgt u de activiteiten van uw kind binnen de klas. Dit omvangt een groot deel van het schoolleven, maar er is nog veel meer. Daarom heeft de school sinds juli een account op Instagram. We willen u ook van het leven buiten de klasmuren op de hoogte houden. Instagram is dé manier om tegenwoordig foto’s te delen. De app is gratis te downloaden op alle grote platformen (iOS, Android en Windows Phone). Je kan aanmelden via een Facebookaccount, maar Instagram is echter ook gewoon zonde... lees verder

Dag peuter, dag kleuter ! Dag meisje, dag jongen !

Van harte welkom op onze school ! Kom maar binnen en voel je goed.
Ben je ingeschreven in de kleuterklas, dan kom je in een boeiende wereld terecht. Kom je naar het eerste leerjaar, dan gaat een nieuwe wereld voor je open. Als je nieuw bent in onze school, zal de aanpassing misschien wat tijd vragen. We hopen dat je een fijn schooljaar beleeft. Met een fijn schooljaar bedoelen we niet enkel dat je veel leert. We wensen ook echt dat je je goed voelt op school. Als schoolteam (leraren, personeel en directeur) zullen we daar ons uiterste best voor doen.

Beste ouders

We vinden het fijn dat u onze school koos voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind.
We danken u graag voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We willen een basisschool zijn met een open karakter. Dat betekent voor ons dat alle kinderen welkom zijn, met de nadruk op alle, rekening houdend met de draagkracht van ouders, leerkrachten, school. Dat betekent ook dat u als ouder altijd welkom bent, niet alleen met eventuele suggesties, maar ook met eventuele problemen, van welke aard ook. Samen vinden we een passende oplossing.

Terecht verwacht u van onze school degelijk onderwijs, een passend onderwijsklimaat op school, een christelijk geïnspireerde en eigentijdse, positieve opvoeding. Deze verwachtingen zijn ook onze doelstellingen.

Wij hopen dat u uw kind aanmoedigt de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken na te leven.
Het schoolteam.