Laatste nieuwtjes

Schoolliedjes schooljaar 2015-2016

Willen jullie horen welke liedjes jullie kinderen een schooljaar lang zullen zingen tijdens weekafsluiters en maandopeningen? Klik op onderstaande link en geniet: KLEUTER: https://www.youtube.com/watch?v=i-EY7W-qB3Q LAGER: https://www.youtube.com/watch?v=8ldzcjJ3qOI... lees verder

Jaarthema 'Het land van de grote woordfabriek'

Een nieuw schooljaar, een nieuw jaarthema ... Dit jaar duiken we met onze neus in de boeken, want lezen, dat is plezier! 'Het land van de grote woordfabriek' Doorheen het schooljaar zullen alle kinderen van de school in de weekafsluitingen in contact komen met verschillende soorten boeken, verhalen, ... Maar ook ontdekken wat boeken allemaal kunnen bieden. Natuurlijk kan een nieuw schooljaar niet zonder een nieuw schoollied. We kozen opnieuw voor twee liedjes. Eentje voor de kleuters en de andere voor de lagere school.... lees verder

Dag peuter, dag kleuter ! Dag meisje, dag jongen !

Van harte welkom op onze school ! Kom maar binnen en voel je goed.
Ben je ingeschreven in de kleuterklas, dan kom je in een boeiende wereld terecht. Kom je naar het eerste leerjaar, dan gaat een nieuwe wereld voor je open. Als je nieuw bent in onze school, zal de aanpassing misschien wat tijd vragen. We hopen dat je een fijn schooljaar beleeft. Met een fijn schooljaar bedoelen we niet enkel dat je veel leert. We wensen ook echt dat je je goed voelt op school. Als schoolteam (leraren, personeel en directeur) zullen we daar ons uiterste best voor doen.

Beste ouders

We vinden het fijn dat u onze school koos voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind.
We danken u graag voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We willen een basisschool zijn met een open karakter. Dat betekent voor ons dat alle kinderen welkom zijn, met de nadruk op alle, rekening houdend met de draagkracht van ouders, leerkrachten, school. Dat betekent ook dat u als ouder altijd welkom bent, niet alleen met eventuele suggesties, maar ook met eventuele problemen, van welke aard ook. Samen vinden we een passende oplossing.

Terecht verwacht u van onze school degelijk onderwijs, een passend onderwijsklimaat op school, een christelijk geïnspireerde en eigentijdse, positieve opvoeding. Deze verwachtingen zijn ook onze doelstellingen.

Wij hopen dat u uw kind aanmoedigt de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken na te leven.
Het schoolteam.